Vacatures

Kom jij ons team versterken?

 

 

Solliciteer

Wat we zoeken

Wij zoeken enthousiaste en toffe mensen uit de regio Rotterdam om ons team te versterken. Op meerdere posities. Collega’s met uitstraling, creativiteit en zin om te knallen!

Ben jij minimaal 18 jaar of ouder en bereidt om deel te nemen aan ons werving en selectie proces? Meld je dan aan voor een intake. Wie weet versterk jij straks ons enthousiaste Rent a Butler | &CO-team. We bekijken elke aanmelding met zorg en reageren zo spoedig mogelijk.

 

Schrijf me gelijk in

Vacatures

Afwasser

Rent a Butler | &CO is op zoek naar enthousiaste en toffe medewerkers voor in de afwas. Mensen met uitstraling, creativiteit en vooral zin. Rent a Butler | &CO is een horeca uitzendbureau met een open visie, enthousiasme en kwaliteitsstreven. Bij Rent a Butler | &CO ben je werkzaam tijdens grote partijen, festivals en hippe evenementen, zoals CuliNesse, hostingwerk bij eredivisiewedstrijden en concerten. Een gave, hechte club om voor te werken, maar ook om plezier mee te maken!

Profiel kandidaat (M/V):
Glimmend bestek, brandschone borden, kraakhelder glaswerk en blinkende pannen; daar zorg jij voor! Jij hebt oog voor detail, bent opgewekt en krijgt energie van drukte. Je gaat werken bij verschillende opdrachtgever waar jij zorgt voor een vlekkeloos verloop achter de schermen. Je assisteert het keukenteam en zorgt voor een schone werkplek. Daarnaast ondersteun je het keukenteam met diverse werkzaamheden wanneer dit nodig is. Doordat je steeds werkt voor verschillende opdrachtgevers kom je op veel verschillende locaties; van simpele kroeg tot chique restaurant. 

Wij zijn op zoek naar iemand die juist deze afwisseling, zowel in werktijden als in locaties leuk vindt en die open staat om door te groeien en door te ontwikkelen binnen het bedrijf.

Vereiste/ervaring:
Gewenste opleidingsniveau: MBO. Verder ben je:

 • Flexibel

 • Stressbestendig

 • Teamplayer

 • Sociaal

 • Oog voor detail

Solliciteer
Chef Kok

Voor een opdrachtgever in de regio Den Bosch zijn we op zoek naar een Chef Kok. De opdrachtgever betreft een hotel.

Profiel kandidaat (M/V):
We zijn op zoek naar een Chef Kok die samen met het keukenteam aan de slag gaat. Een ervaren, talentvolle en gemotiveerde chef die de gasten altijd weer weet te verrassen met culinaire hoogstandjes. Jij wordt er gelukkig van als de bediening terug de keuken in komt en je de enthousiaste reacties van gasten komt vertellen. Je bent een meewerkende leider die graag in de keuken staat en samen met het team verantwoordelijk is voor een vlekkeloos verloop. Je weet hoe je het team moet begeleiden en aansturen. Het is druk in de keuken, maar van drukte krijg jij juist energie! Je bent continu bezig met het ontdekken van nieuwe mogelijkheden in de keuken, om zo jezelf en het team naar een hoger niveau te tillen.

Vereiste/ervaring:
Gewenste opleidingsniveau: minimaal een afgeronde middelbare opleiding niveau 4. Je hebt ervaring in grote horecazaken en/of in hotels met een groot a la carte restaurant. Je beschikt over zeer goede management- en communicatievaardigheden en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent leergierig, kritisch en je hebt een hands-on mentaliteit. Verder ben je:

 • Gemotiveerd

 • Flexibel

 • Sociaal

 • Teamplayer

 • Betrouwbaar

Soort dienstverband: Voltijd, Bepaalde Tijd, Freelance / ZZP, Onbepaalde Tijd

Salarisindicatie: €2.750,00 tot €3.150,00 /maand

Solliciteer
Floor Manager

Voor een opdrachtgever in de regio Bergen op Zoom zijn we op zoek naar een Floor Manager. Als Floor Manager werk je nauw samen met de F&B Manager en de zwarte brigade. De opdrachtgever betreft een nieuw restaurant/hotel, je zult betrokken zijn bij de opstart van dit nieuwe horecaconcept.

Profiel kandidaat (M/V):
We zijn op zoek naar iemand die de gasten en collega’s meeneemt naar een hoger niveau. Jij wordt gelukkig als de gasten met een lach naar buiten gaan en je krijgt energie van het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Je bent een meewerkende leider die samen met het team zorgt voor een vlekkeloos verloop. Met jouw creativiteit zorg je ervoor dat er regelmatig vernieuwing en innovatie op de menukaart te vinden is. In dit nieuwe horecaconcept ben jij het eerste aanspreekpunt voor gasten en collega’s en dus hét gezicht van het bedrijf. Je zorgt voor een gedegen opstart en afsluiting van diverse horeca onderdelen, waarbij je de dagelijkse werkzaamheden zorgvuldig inplant. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het behalen van resultaten op het gebied van inkoop en personeelsinzet. Als leidinggevende houdt jij toezicht op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden (huisstijl).

Vereiste/ervaring:
Gewenste opleidingsniveau: MBO. Je hebt ervaring met leidinggeven in een grote organisatie met veel diversiteit. Je bent een echte leermeester! Je vind het leuk om je collega’s te zien groeien, maar vooral om ze  te stimuleren om te groeien. Je denkt in oplossingen, niet in problemen. Het is belangrijk dat je doel- en cijfergericht te werk gaat. Daarnaast ben je:

 • Stressbestendig

 • Flexibel

 • Creatief

 • Zelfstandig

 • Enthousiast

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd, Tijdelijk, Bepaalde Tijd

Salarisindicatie: €2.200,00 tot €2.800,00 /maand

Solliciteer
Projectmanager

Rent a Butler | &CO is op zoek naar enthousiaste en toffe mensen om het team te versterken! Mensen met uitstraling, creativiteit en vooral zin. Rent a Butler | &CO is een horeca uitzendbureau met een open visie, enthousiasme en kwaliteitsstreven. Bij Rent a Butler | &CO ben je werkzaam tijdens grote partijen, festivals en hippe evenementen, zoals CuliNesse, hostingwerk bij eredivisiewedstrijden en concerten. Een gave, hechte club om voor te werken, maar ook om plezier mee te maken!

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor de aansturing van projecten en ben je in staat om deze projecten te managen van A tot Z. Je bereid je voor op een project en zorgt voor afstemming met de opdrachtgever. Tijdens een project verzorg jij de aansturing van onze ambulante oproepkrachten en train jij hen ‘on the job’. Door je klantgerichte houding ben jij in staat om onvoorziene zaken op te lossen en af te stemmen met de opdrachtgever. Als projectmanager ben je ook in staat om een deel van de Rent a Butler | &CO trainingen te geven op kantoor aan onze ambulante oproepkrachten. 

Na afloop van een project verzorg jij een accurate en tijdige verwerking van de uren van onze medewerkers. Daarnaast behoort het opmaken van een rapportage naar de opdrachtgever en Rent a Butler | &CO ook tot je taken. 

Profiel kandidaat (M/V):
Als Projectmanager heb jij een hoge mate van flexibiliteit, zowel in je beschikbaarheid als in je denkvermogen om je snel te kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden. Je bent stressbestendig en in staat om passende oplossingen aan te dragen, ook als je onder werkdruk werkt. Drive en passie voor het vak drijven je om ieder project weer tot een succes te maken. Door je communicatieve en sociale vaardigheden ben je in staat om op verschillende niveaus te kunnen communiceren.

Je hebt diverse taken en verantwoordelijkheden waaronder het voeren van intakegesprekken, het beoordelen van ambulante medewerkers op hun functioneren en een bijdrage leveren aan de werving en selectie van nieuwe ambulante medewerkers. Daarnaast coördineer je alle werkzaamheden tijdens projecten en dit verwerk je na afloop secuur in een rapportage.

Vereiste/ervaring:
Voor deze functie loop je het volledige trainingstraject van Rent a Butler | &CO door. Je persoonlijke ontwikkeling zal voor 80% door “on the job learning” vergaard worden, het restant via een het opleidingstraject. Een potentiele vervolgstap binnen Rent a Butler | &CO zou een stap zijn naar een vast dienstverband. Daarnaast kun jij je natuurlijk ook verbreden in werkzaamheden van andere afdelingen of dienst binnen Rent a Butler | &CO.

Verder ben je:

 • Flexibel (!)

 • Sociaal

 • Betrouwbaar

 • Stressbestendig

 • Nauwkeurig

 • No nonsens mentaliteit

Solliciteer
Teamhoofd

Rent a Butler | &CO is op zoek naar enthousiaste en toffe mensen om het team te versterken! Mensen met uitstraling, creativiteit en vooral zin. Rent a Butler | &CO is een horeca uitzendbureau met een open visie, enthousiasme en kwaliteitsstreven. Bij Rent a Butler | &CO ben je werkzaam tijdens grote partijen, festivals en hippe evenementen, zoals CuliNesse, hostingwerk bij eredivisiewedstrijden en concerten. Een gave, hechte club om voor te werken, maar ook om plezier mee te maken!

Als Teamhoofd ben je voor, tijdens en na een event verantwoordelijk voor het serveren van drank en gerechten. Daarnaast ontvang en begeleidt je de gasten op het event. 

Profiel kandidaat (M/V):
Als teamhoofd bestaan je werkzaamheden in de basis uit diverse taken en activiteiten. Als voorbereiding op het event maak jij alle verkregen informatie concreet en plaats je personeel per onderdeel op het event. Daarbij stem je afwijkingen en/of wensen af met de opdrachtgever/bedrijfsleider. Tijdens het event zorg je ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Je houdt de voortgang en de uitvoeringskwaliteit goed in de gaten en geeft je team aanwijzingen/instructies. Na het event evalueer je het event met je team en handel je alles netjes af met de opdrachtgever. Jij vindt het belangrijk dat de opdrachtgever tevreden is.

Je bent van nature gastvrij, opgewekt en flexibel. Je kan zelfstandig, maar ook in teamverband werken met behulp van technische processen, systemen en mensen. Je weet hoe je een team moet aansturen en wanneer jij aanwijzingen/instructies geeft begrijpt iedereen jou direct.

Vereiste/ervaring:
Voor deze functie loop je het trainingstraject van Rent a Butler | &CO door. Deze zal bestaan uit: 3 horecaskills trainingen, 1 managementtraining, 1 dinertraining en 1 contactpersoon training. Je persoonlijke ontwikkeling zal voor 80% door “on the job learning” vergaard worden, het restant via een het opleidingstraject. Een vervolgstap binnen Rent a Butler | &CO zou een stap naar Projectmanager zijn.

Verder ben je:

 • Flexibel

 • Sociaal

 • Teamplayer

 • Betrouwbaar

 • Pragmatisch

 • Gastvrij

 • Nauwkeurig

Solliciteer
Teamleider

Rent a Butler | &CO is op zoek naar enthousiaste en toffe mensen om het team te versterken! Mensen met uitstraling, creativiteit en vooral zin. Rent a Butler | &CO is een horeca uitzendbureau met een open visie, enthousiasme en kwaliteitsstreven. Bij Rent a Butler | &CO ben je werkzaam tijdens grote partijen, festivals en hippe evenementen, zoals CuliNesse, hostingwerk bij eredivisiewedstrijden en concerten. Een gave, hechte club om voor te werken, maar ook om plezier mee te maken!

Als Teamleider ben je voor, tijdens en na een event mede verantwoordelijk voor het serveren van drank en gerechten, waarbij je je collega’s aanstuurt. Je ontvangt en begeleidt de gasten op het event.

Profiel kandidaat (M/V):
Als Teamleider bestaan je werkzaamheden in de basis uit diverse taken en activiteiten. Voor het event help je bij het uitladen van de vracht-/bakwagen. De tafels, bars en buffetten worden ingericht, waarbij je rekening houdt met de wensen en aanwijzingen van de opdrachtgever. Tijdens het event neem je bestellingen op en serveer je deze aan de gasten. In overleg met het Teamhoofd stuur je je andere collega’s aan. Na het event help je mee opruimen en help je het team waar nodig. Je evalueert het functioneren van het team en bespreekt dit met hen.

Je bent van nature gastvrij, opgewekt en flexibel. Je kan in bepaalde mate zelfstandig, maar ook in teamverband werken met behulp van technische processen, systemen en mensen. Hierbij overleg je met het Teamhoofd en werk je nauw samen. Beslissingen nemen schuif je niet voor je uit en je kunt snel schakelen als er problemen zijn.

Vereiste/ervaring:
Voor deze functie loop je het trainingstraject van Rent a Butler | &CO door. Deze zal bestaan uit: 2 horecaskill trainingen, 1 managementtraining en 1 dinertraining. Je persoonlijke ontwikkeling zal voor 80% door “on the job learning” vergaard worden, het restant via een het opleidingstraject. Een vervolgstap binnen Rent a Butler | &CO zou een stap naar Teamhoofd zijn.

Verder ben je:

 • Flexibel

 • Sociaal

 • Teamplayer

 • Betrouwbaar

 • Gastvrij

Solliciteer
Medewerker events

Rent a Butler | &CO is op zoek naar enthousiaste en toffe mensen om het team te versterken! Mensen met uitstraling, creativiteit en vooral zin. Rent a Butler | &CO is een horeca uitzendbureau met een open visie, enthousiasme en kwaliteitsstreven. Bij Rent a Butler | &CO ben je werkzaam tijdens grote partijen, festivals en hippe evenementen, zoals CuliNesse, hostingwerk bij eredivisiewedstrijden en concerten. Een gave, hechte club om voor te werken, maar ook om plezier mee te maken!

Als medewerker events ben je voor, tijdens en na een event mede verantwoordelijk voor het serveren van drank en gerechten. Daarnaast ontvang en begeleidt je de gasten op het event. 

Profiel kandidaat (M/V):
Als medewerker events bestaan je werkzaamheden in de basis uit beperkte taken en activiteiten. Als voorbereiding op het event help jij met de opbouw. De tafels worden gedekt, de bars en buffetten worden ingericht en alles ziet er representatief uit. Het event begint en jij bent druk met het serveren en opnemen van bestellingen. Zo nodig maak je zelf wat bestellingen klaar. Gasttevredenheid is voor jou erg belangrijk. Na het event worden de tafels weer afgeruimd en help je een handje bij het inladen van de vracht- of bakwagen.  

Je bent van nature gastvrij, opgewekt en flexibel. Je kan in mate zelfstandig, maar ook in teamverband werken met behulp van technische processen, systemen en mensen. Je werkt volgens vaste procedures, waarbij je kritisch durft te blijven denken.

Vereiste/ervaring:
Voor deze functie loop je het trainingstraject van Rent a Butler | &CO door. Deze zal bestaan uit: 1 basistraining en 1 vervolgtraining. Je persoonlijke ontwikkeling zal voor 80% door “on the job learning” vergaard worden, het restant via een het opleidingstraject. Een vervolgstap binnen Rent a Butler | &CO zou een stap naar Teamleider zijn.

Verder ben je:

 • Flexibel

 • Sociaal

 • Teamplayer

 • Betrouwbaar

 • Gastvrij

Solliciteer
Junior medewerker events

Rent a Butler | &CO is op zoek naar enthousiaste en toffe mensen om het team te versterken! Mensen met uitstraling, creativiteit en vooral zin. Rent a Butler | &CO is een horeca uitzendbureau met een open visie, enthousiasme en kwaliteitsstreven. Bij Rent a Butler | &CO ben je werkzaam tijdens grote partijen, festivals en hippe evenementen, zoals CuliNesse, hostingwerk bij eredivisiewedstrijden en concerten. Een gave, hechte club om voor te werken, maar ook om plezier mee te maken!

Als Junior medewerker events ben je voor, tijdens en na een event mede verantwoordelijk voor het serveren van drank en gerechten. Daarnaast ontvang en begeleidt je de gasten op het event. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem!

Profiel kandidaat (M/V):
Als Junior medewerker events bestaan je werkzaamheden in de basis uit beperkte taken en activiteiten. Als voorbereiding op het event help jij met de opbouw. De tafels worden gedekt, de bars en buffetten worden ingericht en alles ziet er representatief uit. Het event begint en jij bent druk met het serveren en opnemen van bestellingen. Zo nodig maak je zelf wat eenvoudige bestellingen klaar. Gasttevredenheid is voor jou erg belangrijk. Na het event worden de tafels weer afgeruimd en help je een handje bij het inladen van de vracht- of bakwagen.  

Je bent van nature gastvrij en opgewekt. Binnen Rent a Butler | &CO vragen wij een hoge mate van flexibiliteit van je, zowel in je beschikbaarheid als in je denkvermogen om je snel te kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden. Je kan in bepaalde mate zelfstandig, maar ook in teamverband werken met behulp van technische processen, systemen en mensen. Je werkt volgens vaste procedures die je leert tijdens ons trainingstraject.

Vereiste/ervaring:
Voor deze functie loop je het trainingstraject van Rent a Butler | &CO door. Je persoonlijke ontwikkeling zal voor 80% door “on the job learning” vergaard worden, het restant via een het opleidingstraject. Een vervolgstap binnen Rent a Butler | &CO zou een stap naar Medewerkers events zijn.

Verder ben je:

 • Flexibel

 • Sociaal

 • Teamplayer

 • Betrouwbaar

 • Gastvrij

Solliciteer
Bediening | Barmedewerker

Voor een opdrachtgever in de entertainment sector in de regio Rotterdam zijn we op zoek naar medewerkers voor in de bediening met veel gevoel voor gastvrijheid. Deze opdracht betreft een dynamische en spannende omgeving waarbij de gast centraal staat. Je zult aan het werk gaan op verschillende afdelingen binnen deze organisatie. Denk hierbij aan de bar, het restaurant en de zalen.

Profiel kandidaat (M/V):
Ben je van nature gastvrij, heb je een opgewekt karakter en hou je ervan om in een dynamische omgeving te werken? Word je gelukkig wanneer de gasten met een lach naar buiten gaan en krijg je energie van drukte en veel afwisseling? Dan is deze job iets voor jou! Je opereert namelijk op verschillende afdelingen: je bent gastvrouw/gastheer in het restaurant, je loopt rond in de zalen om de gasten van een drankje te voorzien of je voorziet de gasten van een drankje aan de bar.

Samen met je team ben je overdag of in de avond aan het werk en ben je mede verantwoordelijk voor het succesvol verloop van vergaderingen, diners of recepties, de gast staat altijd centraal.

Wij zijn op zoek naar flexibele kandidaten die deze afwisseling, zowel in werktijden als in werkzaamheden, leuk vinden en die open staan om door te groeien en zich te ontwikkelen binnen het bedrijf.

Vereiste/ervaring:
Gewenste opleidingsniveau: MBO. Verder ben je:

 •  Flexibel

 •  Representatief

 •  Sociaal

 •  Gastvrij

 •  Teamplayer

 •  Betrouwbaar

Salarisindicatie: vanaf € 2.000,00 /maand op basis van een 36-urige werkweek.

Solliciteer
Hulp- / Basiskok

We zijn op zoek naar koks met of zonder koksdiploma die minimaal 1 jaar keuken ervaring hebben en graag willen doorgroeien. We bieden een trainingsprogramma aan waar we alle basistechnieken uit de keuken behandelen. We leiden je op tot een goede basis kok en zoeken een vaste baan voor je of, wanneer gewenst, een baan bij ons in de detachering.

We vragen een goede dosis inzet, motivatie en leergierigheid tegen een goede basis vergoeding met uitzicht op snelle doorgroei naar een hoger salaris. Dus heb je al wat keuken ervaring, zou je graag willen doorgroeien en ben je daarvoor bereid om hard te werken? Wil je een mooie baan met uitzicht op een goed salaris? Sluit je dan bij ons aan zodat we je kunnen opnemen in ons trainingsprogramma.

Afhankelijk van je achtergrond, leeftijd en ontwikkeling zullen we de duur en inrichting van je training bepalen. Je wordt begeleid door vakkundige coaches/chefs.

FUNCTIE-EISEN

 • Koksdiploma niveau 2

 • Minimaal 1 jaar keuken ervaring als hulp kok of basis kok (in een restaurant, lunchroom, hotel of strandpaviljoen)

 • Verzorgd uiterlijk en punctueel

 • Gemotiveerd en leergierig

 • Rijbewijs is een pré

In de detachering ben je een visitekaartje voor jezelf en voor ons. Het is belangrijk dat je goed kunt luisteren en je ook kunt aanpassen aan het bedrijf waar je op dat moment staat. Wij verzorgen ook vaste banen bij onze opdrachtgevers.

Soort dienstverband: Deeltijd, Tijdelijk, Stage, Bepaalde Tijd

Salarisindicatie: €9,50 tot €12,50 /uur

Solliciteer
Bediening | Gastheer/-vrouw

Voor een opdrachtgever in de regio Bergen op Zoom zijn we op zoek naar medewerkers voor in de bediening en gastheren/vrouwen. De opdrachtgever betreft een nieuw restaurant/hotel, je zult betrokken zijn bij de opstart.

Profiel kandidaat (M/V):
Ben je van nature gastvrij, heb je een opgewekt karakter en hou je ervan om een team te leiden en te motiveren? Jij wordt gelukkig wanneer de gasten met een lach naar buiten gaan en krijgt energie van drukte en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden.

Vind jij het leuk om heel veel afwisseling in je baan te hebben? Je opereert namelijk in heel verschillende afdelingen: je bent gastvrouw/gastheer in het restaurant. Daarnaast stuur je teams aan tijdens cateringpartijen én ben je overdag werk je tijdens bijeenkomsten in onze zalen waarbij je verantwoordelijk bent voor het succesvol verloop van de vergadering, congres, diner of receptie. Wij zijn op zoek naar iemand die juist deze afwisseling zowel in werktijden als in werkzaamheden leuk vindt en die open staat om door te groeien en door te ontwikkelen binnen het bedrijf.

Vereiste/ervaring:
Gewenste opleidingsniveau: MBO. Verder ben je:

 • Flexibel

 • Sociaal

 • Gastvrij

 • Teamplayer

 • Betrouwbaar

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd, Tijdelijk, Bepaalde Tijd, Onbepaalde Tijd

Salarisindicatie: €1.500,00 tot €2.000,00 /maand

Solliciteer
Flexibel werken als kok

Is werken in de keuken jouw passie? En wil jij directeur zijn van je eigen agenda? Reageer dan snel!

Voor meerdere opdrachtgevers in de regio Rotterdam/Den Haag zijn we op zoek naar basiskoks en zelfstandig werkend koks.

Profiel kandidaat (M/V):
Een kok die kan ondersteunen bij het hanteren van de kwaliteit en continuïteit van de gerechten en de keuken. Je kunt 365 dagen in het jaar werken in een drukke en bruisende omgeving en het gaat erom dat de keuken strak georganiseerd wordt.

We zijn op zoek naar een persoon die voor langere tijd bij de organisatie wil aanblijven, graag met leergierige, enthousiaste koks werkt en goed in teamverband met de bediening kan werken. Een persoon die ervaren, stressbestendig en geduldig is. Iemand die graag zijn kennis deelt en open staat voor de input van de andere teamleden/de directie. Iemand die waarde hecht aan presentatie, kwaliteit kan waarborgen en ook snelheid heeft.

Vereiste/ervaring:
Niveau 2; minimaal 1 jaar keuken ervaring als basis/zelfstandig werkend kok.
Bij voorkeur in grote zaken gewerkt of in hotels met een groot a la carte restaurant.

Competenties:

 • Flexibel

 • Daadkrachtig

 • Sociaal

 • Teamplayer

 • Betrouwbaar

Soort dienstverband: Tijdelijk, Stage, Bepaalde Tijd, Freelance / ZZP

Salarisindicatie: €1.800,00 tot €2.400,00 /maand

Solliciteer
Kelner

We lopen naar de tafel. In gelijke tred, ritmisch. Een geoliede machine is een cliché. Het is meer. Logistieke perfectie, daar gaat nu om. Eén voor één plaatsen we ons achter een gast. Een seconde rust. Voor anderen onmerkbaar, voor ons cruciaal. We wisselen een blik. Knikken. En gelijktijdig dalen de borden tussen het bestek neer.

Dat klinkt niet alleen als een top job, dat is het ook! Wil jij ons Kelner team komen versterken? Meld je dan nu aan!

Solliciteer
Hostess

Welkom, zegt een dame. Met glanzende ogen. Ze lacht. Nee, straalt. Haar pakje heeft een fijne, afgewerkte schnitt. Elegante hakken. En natuurlijke make-up. Glanzend, poederachtig, met een warmrode lipgloss. Een accent, passend bij haar zijdesjaaltje. Terwijl ze de deur voor ons openhoudt, omarmt de feestelijkheid ons.

Ben jij deze dame en wil jij het visitekaartje zijn van onze opdrachtgevers? Meld je dan aan voor onze Hostess divisie.

Solliciteer
Buffetkok

Le moment suprême nadert. De damp slaat bijna van de borden af. We schuiven ze de pass op. Eén voor één. Maar op tempo. We trancheren de boeuf. Eén collega staat paraat met saus, de ander met schaaf en verse truffel. De chef buigt zich over de eerste borden. Met uiterste precisie. En topconcentratie.

Dat is nog eens een uitdagende bijbaan! Als jij passie hebt voor eten en drinken, dan leren wij jou gaandeweg bij &CO alle vaardigheden die een kok nodig heeft! Schroom niet en solliciteer!

Solliciteer
Worksmen

Locatie: een kerk. Laatst een museum, vorige week een hotel. Hoe dan ook, we gaan sfeer bouwen. De opbouwleider roept ons bij elkaar terwijl hij de bouwtekening uitvouwt. Het concept van de opdrachtgever: ‘modern pure white’. Robuust design, maar hip. Met knalkleur- en staalaccenten. Twintig statafels. Een lange, lage bar met zes modulaire delen. Taken worden verdeeld. Let’s go.

Samen met je collega’s sfeer bouwen op de meest toffe plekken in Nederland? Dat is mogelijk bij Works&CO! Meld je aan als je onderdeel wil zijn van ons hardwerkende team.

Solliciteer
Projectmanager

Als projectmanager ben je voor onze Kelner divisie verantwoordelijk voor de aansturing van projecten en ben je in staat deze projecten te managen van A tot Z. Je bereidt je voor, verzorgt tijdens het project de aansturing van onze ambulante oproepkrachten en traint hen ‘on the job’. Je beschikt over leidinggevende kwaliteiten, je bent kritisch en in staat een klant te ontzorgen tijdens events. Flexibiliteit, creativiteit en stressbestendigheid zijn o.a. competenties die je als projectmanager moet bezitten.

Solliciteer
Opbouwleider

Als opbouwleider ben je voor onze Works divisie verantwoordelijk voor de aansturing van de grotere projecten van Works. Je stuurt onze ambulante oproepkrachten aan en verzorgt middels plattegronden en projectinformatie een op- of afbouw van een project.
Je bent in het bezit van een rijbewijs om zodoende bakwagens van onze opdrachtgevers te besturen. Daarnaast heb je geen 9 tot 17 mentaliteit, ben je stressbestendig en klantgericht.

Solliciteer

DEZE MENSEN GINGEN JE VOOR

Olivier

Ervaring van Olivier

Al mijn gehele carrière heb ik profijt van mijn ervaringen bij &CO, omdat ik nergens anders een plek ben tegengekomen waar je in zo'n korte tijd zo'n variatie van mensen tegenkomt. Van CEO's tot auto-monteurs; ik heb ze tijdens mijn &CO partijen allemaal voorbij zien komen. Het heeft mij geleerd mijzelf aan te passen aan de situatie, en dat is cruciaal in het zakelijke leven waar verandering de enige constante factor is.

Olivier van Kleef, Brandmanager UK & Ireland bij Nestlé (Londen, Engeland)

Ervaring van Mike

Werken bij &CO heeft mij op jonge leeftijd geleerd wat gastvrijheid betekent. De gasten en opdrachtgevers te allen tijde met een goed gevoel naar huis laten gaan, was telkens het allerbelangrijkste doel van een partij of project. Je krijgt daarnaast letterlijk een kijkje in veel verschillende keukens. In mijn zakelijke carrière pas ik die kennis en ervaringen nog altijd met succes toe. Klant = koning! Daarnaast heb ik vrienden voor het leven gemaakt

Mike Vernooij, Product owner bij Coolblue (Rotterdam, Nederland)

Mike
Martijn

Ervaring van Martijn

&CO heeft mij de belangrijkste vaardigheid geleerd in die 5 jaar dat ik onderdeel was van hun team, waardoor ik mijn droombaan gevonden heb na afstuderen: PEOPLE & SERVICE! Naast de fun and wereldklasse collega's, kom je via &CO met allerlei verschillende mensen in contact en leer je wat service echt inhoudt. Na 6 jaar Google en 3 promoties, zie ik een heel sterk verband tussen de vaardigheden die ik toen heb geleerd. Iedereen leert hetzelfde op school, maar naar mijn inziens maak je het verschil door te realiseren dat PEOPLE business het meest belangrijke is in een professionele omgeving en in het privé leven. Dit wordt bevestigd door mijn huidige manager, director, VP etc. De huidige trainingen die ik ontvang bij Google, heb ik een lange tijd geleden al begrepen &CO.

Martijn Lancee, Manager retail partnerships bij Google (San Francisco, Amerika)