Training
&College

&COllege

Vakkennis is aan te leren, gevoel voor oprechte gastvrijheid niet, dit is onze visie. Medewerkers worden dan ook niet op werkervaring of horecavaardigheden geselecteerd, maar in het wervingsproces gaan wij op zoek naar gastvrijheid.

Wanneer een kandidaat door deze oogwaarschijnlijk simpele, maar cruciale selectie heen is gekomen start het daadwerkelijke opleidingstraject van 4 jaar. Uiteraard wordt gestart met het bijbrengen van de benodigde vaardigheden. Dit is een basisvoorwaarde om een gast op een zelfverzekerde en professionele wijze te kunnen bedienen. Hierna zijn de modules gericht op o.a.; persoonlijke presentatietechnieken, projectmatig samenwerken, herkennen van verschillende hospitality processen en startend leidinggeven. Alle trainingen zijn uniek per divisie.

Deze trainingsformule is ontwikkeld door onze &CO leermeester Patrick Hennige. Inmiddels maken ook andere organisaties gebruik van zijn trainingsmodules. Zo trainde Patrick o.a. medewerkers van het Centraal Museum te Utrecht, Unilever te Rotterdam, de Ajax Campus te Amsterdam en de ADAM Toren te Amsterdam.

Meer informatie over op maat gemaakte trainingen binnen uw organisatie? Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over &COllege?
Laat uw gegevens achter via het contactformulier

Neem contact met ons op

Onze opdrachtgevers